Activitats pròpies

Durant tot el curs treballem en els tres tipus diferents de formacións:

  • En primer lloc, els dissabtes pel matí, assagem composicions musicals típiques de banda de les quals tenim un repertori prou interessant i ampli com per poder-lo oferir en concerts i cervailes.
  • En segon lloc, també els dissabtes pel matí, preparem composicions típiques de Big Band, on aprenem altres tipus de música com jazz, blues, samba, bossa-nova, funky, swing, etc.
  • Per últim, els divendres a la nit, assagem música de cobla, amb la qual cosa estem preparats per actuar, tant en audicions de sardanes, com en concerts o en concursos de colles sardanistes.

És molt important que tot allò que han après aquests joves músics i al que contínuament estan dedicant tant de temps i esforç, pugui ser interpretat en públic i que se sentin recolzats per totes aquelles persones que comparteixen amb ells la sensibilitat per la música.

A banda de les nostres activitats habituals: concerts, cercaviles y audicions de sardanes, dins i fora de Catalunya, realitzem intercanvis amb altres associacions musicals similars per enriquir els valors humans i musicals dels nostres músics.

Estem convençuts que aquests 2 o 3 dies de convivència dintre de les pròpies cases dels músics, amb diferents cultures però amb aficions semblants, contribueixen a la formació de les persones en el mutu coneixement de les diferents realitats, promoure la tolerància y unir a les persones sota el llenguatge universal de la música.

Concerts i activitats pròpies anuals:

  • Mes de Març; organitzem el Concert de Cobla i Big Band (Teatre de Blanes). Aquest és un concert on podem escoltar una primera part de Concert de Cobla i una segona part de Big Band.
  • Mes de Maig; durant el mes de Maig fem la celebració del Dia de la Mare. Amb aquesta festa la nostra associació vol retre homenatge a l’esforç de les famílies, en portar i encoratjar als seus fills en l’aprenentatge de la música.
  • Mes de Novembre; a finals de Novembre organitzem el Concert de Santa Cecília (Teatre de Blanes). En aquest concert també i participen antics músics que han passat per l'associació, pel que també representa una trobada d’antics músics. Durant el concert es fa l'acomiadament del músics que ens deixen.
  • Mes de Novembre; al Novembre també fem la celebració del Dia del Músic. Celebrem l'entrada Oficial dels nous membres.
  • Mes de Desembre; Concert de Nadal (davant de l’Ajuntament de Blanes), on podem escoltar un repertori variat i Nadales tradicionals.

 

c/ Salut, 24 - 17300 Blanes 972 336 128
© 2023 Banda-Cobla Col·legi Santa Maria