Introducció

En tot un curs lectiu l'escola realitza tot un seguit d'audicions i actuacions de les seves formacions. Unes es realitzen dins l'Escola de Música on individualment o en petit grups, els alumnes mostren les capacitats adquirides davant del públic assistent. Les altres estan obertes a tota la població de Blanes, i s'ofereix un espectacle musical on hi participen la majoria d'alumnes de l'escola.

Està demostrat que els ensenyaments de tipus musical tenen una incidència directa en el desenvolupament integral de la personalitat dels nens i nenes a nivell cognitiu, psicomètric i auditiu. Són molts els articles de caire pedagògic que parlen dels efectes beneficiosos que tenen sobre la seva formació aquests tipus d’estudis ja des de la infantesa.

Els habitants de la vila de Blanes han demostrat durant molts anys la seva atracció envers el món de la música. Ho demostra el gran nombre de professionals que han sorgit de la nostra Associació Banda i Cobla col.legi Sta. Maria des que es va formar.

El nostre principal objectiu és la formació musical dels nois i noies que formen part de la Banda i Cobla i de totes aquelles persones que els agrada la música. S'intenta que els alumnes assoleixin un bon nivell d'interpretació musical, a la vegada que siguin capaços d'assolir les proves d'accés al conservatori, desenvolupant estudis de música segons el currículum que marca la LOGSE i posant especial interès en la interpretació de música en grup.

Ens trobaràs al Carrer Salut, 24 de Blanes i al telèfon 972 336 128

Horari secretaria: de 17:00h a 20:00h

c/ Salut, 24 - 17300 Blanes 972 336 128
© 2023 Banda-Cobla Col·legi Santa Maria