13ª Gresca Torellonenca

03 de novembre de 2013

A les 16:30 al Pavelló de l'IES Cirvianum (Torelló)

La tretzena edició de la Gresca Torellonenca va tancar diumenge la temporada de sardanes amb èxit amb la participació, com cada any, i va anar a càrrec de la cobla infantil Col·legi Santa Maria de Blanes i la cobla Canigó.

Un any més, el pavelló de l'IES Cirviànum es va omplir amb l'actuació de la Cobla Infantil de Blanes que va interpretar vuit sardanes de setc tirades, un "repertori molt engrescador", explica Assumpta Arimany, presidenta de l'Agrupació sardanista de Torelló.

A partir de la sardana de conjunt, 'Sa Palma', de Josep Coll i Fernandó, es va donar pas a l'actuació de la cobla Canigó, que també va interpretar vuit peces. Entre sardana i sardana, els assistents van poder escoltar diverses peces instrumentals, com la de la tenora. Durant la jornada, es va tornar a llegir el poema de la poetessa Maria Font, dedicat a la cobla Canigó, per celebrar el vuitantè aniversari de la formació. D'altra banda, es va repetir la interpretació de la peça 'Ídols de Fang', del compositor Jaume Ventura i Tort.

c/ Salut, 24 - 17300 Blanes 972 336 128
© 2023 Banda-Cobla Col·legi Santa Maria